Vankkaa osaamista monialaiselta tiimiltä

Synesa Solutions on vuonna 2015 perustettu ohjelmistoyritys, taustalla vuonna 2004 alkanut tutkimustyö data- sekä prosessianalytiikan ja simuloinnin soveltamisesta sote-sektorilla.

Yrityksemme nimi tulee muinaiskreikan sanasta synesi, joka tarkoittaa tiedon pohjalta syntyviä viisaita ratkaisuja ja viisautta. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat aidosti ymmärtää, seurata, kehittää ja johtaa palveluitaan sekä toimintaprosessejaan todennettavien hyötyjen aikaan saamiseksi, jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti. Ratkaisumme on kehitetty sote-sektorin tarpeisiin, mutta soveltuu hyödynnettäväksi kaikille tietointensiivisille toimialoille.

Visionamme on olla älykkäästi ohjautuvien palveluiden ja prosessien edelläkävijä. Kotimaan valloitus on jo pitkällä ja kansainvälinen läpimurto valmisteilla yhdessä globaalisti toimivien kumppaniemme kanssa!

Tiimimme ja kumppaniverkostomme on muovautunut monialaiseksi. Asiantuntijamme ovat edelläkävijöitä prosessinlouhinnan ja –analyysin, simuloinnin sekä optimaalisten tuotantomallien soveltamisessa. Tiimistämme ja neuvonantajistamme löytyy vankkaa osaamista ja kokemusta kansainvälisestä ohjelmisto-, palvelu- sekä kasvuliiketoiminnasta.

Kanssamme on helppo asioida ja laatumme voit luottaa. Tutustu asiantuntijoihimme alta!

Toni Ruohonen

TONI RUOHONEN

Toimitusjohtaja, perustajaosakas, FT

Olisiko sinulla hetki aikaa keskustella prosessiviisaudesta? Toni levittää kepein siivin eDromoksen ilosanomaa asiakkaiden tietoisuuteen. Tonilta löytyy myös viisautta ratkaista ongelma kuin ongelma, kokeile vaikka!

toni.ruohonen (at) synesa.com

+358405251044

Juha Soikkeli

JUHA SOIKKELI

Ratkaisujohtaja, perustajaosakas, KTM

Juha huolehtii hymyssä suin, että oikeita asioita tapahtuu myös konepellin alla. Juha on nähnyt eDromoksen kehityskaaren ensimmäisestä koodirivistä lähtien ja huolehtii, että kehitetyt ratkaisut vastaavat asiakkaiden odotuksia.

juha.soikkeli (at) synesa.com

Manninen Pekka

PEKKA MANNINEN

Kaupallinen johtaja, osakas, DI

Minkä ikäinen Pekka  oot? Kyllästymiseen asti kuultu kysymys, sillä Pekan asiantuntijuuden taso vastaa keskimäärin kolmen sukupolven kokemusta ja osaamista.  Pekka huolehtii eDromoksen kaupallisesta potentiaalista, jotta asiakkaat tullaan pitämään tyytyväisinä myös jatkossa.

pekka.manninen (at) synesa.com

PN-Synesa-3

PENTTI NAKARI

Datatiedeasiantuntija, perustajaosakas, FT

Pentti on se mies, joka huolehtii eDromoksen laskentaytimen ja algoritmien kehityksestä.  Pentti on itsessään ohjelmistokehityksen unelma työkalupakki, sillä hän tuottaa ratkaisuja, joihin ei ole olemassa valmiita työkaluja.

pentti.nakari (at) synesa.com

Erkka Nurmi

ERKKA NURMI

Tuotepäällikkö & tietosuojavastaava, osakas

Jos sinun täytyy valita henkilö, jolle luottaa tärkeimmät asiat hoidettavaksi, valitse Erkka! Erkan käsissä henkilötiedot käsitellään luottamuksella ja samalla eDromoksesta kehittyy päivä päivältä erinomaisempi ratkaisu.

erkka.nurmi (at) synesa.com

+358442399845

Pekka Vesala

PEKKA VESALA

Lead UX Designer

Pekka vastaa siitä, että eDromos on miellyttävä käyttää myös loppukäyttäjän näkökulmasta. Oletko menossa samaan palaveriin Pekan kanssa? Ota lenkkitossut mukaan, sillä nopeampaa kävelijää ei olla hetkeen tavattu.

pekka.vesala (at) synesa.com

Katrina Harjuhahto-Madetoja Synesan uusi sijoittajaosakas ja johtava konsultti.

KATRINA HARJUHAHTO-MADETOJA

Johtava konsultti, osakas, KTM

Kysyttävää sotesta, digitalisaatiosta tai ehkä strategisesta johtamisesta? Katrina tietää vastauksen, sillä vastaavaa kokemusta ja näkemystä ei löydy monelta.

katrina.harjuhahto-madetoja (at) synesa.com

Tuomas Eteläpelto

TUOMAS ETELÄPELTO

Ohjelmistokehittäjä, KTM

Tuomas huolehtii siitä, että asiakasprojektit toteutuvat suunnitellusti. Datan käsittely, testaus ja analyysien teko ovat tämän miehen vahvuuksia. Tuomas on nuorin vahvistus ohjelmistokehitystiimissämme.

tuomas.etelapelto (at) synesa.com

Ventilä Eveliina

EVELIINA VENTILÄ

Viestintäasiantuntija, KTM

Älä anna Eveliinan hyväntuulisen ja iloisen naurun hämätä. Eveliinan käsilaukusta löytyy nimittäin säälimätön punakynä, joka pitää huolen siitä, että Synesan viestintä pysyy selkeänä ja ytimekkäänä.

eveliina.ventila (at) synesa.com