Vankkaa osaamista monialaiselta tiimiltä

Synesa Solutions on vuonna 2015 perustettu ohjelmistoyritys (Jyväskylän yliopiston spin-off), taustalla vuonna 2004 alkanut tutkimustyö data/prosessi-analytiikan sekä simuloinnin soveltamisesta sote-sektorilla.

Yrityksemme nimi tulee muinaiskreikan sanasta synesi, joka tarkoittaa tiedon pohjalta syntyviä viisaita ratkaisuja ja viisautta. Tehtävämme on taata asiakkaalle kokonaisvaltainen ja jatkuva tuloksellisuuden kehittyminen tarjoamalla tietoa muodossa, joka mahdollistaa viisauden.

Tiimimme ja kumppaniverkostomme on muovautunut monialaiseksi: operaatiotutkimuksen ja teknisen asiantuntijuuden lisäksi mukaan on liitetty myös liiketoiminta-, tilasto- ja terveystieteiden osaamista. Ratkaisumme ovat tietojärjestelmätoimittajien suosimia faktapohjan tarjoavia analytiikka- ja raportointimoduleja osana isompia ratkaisukokonaisuuksia.

Visionamme on olla maailman johtava sote-sektorin tiedolla johtamisen, kehittämisen ja seurannan ohjelmistoratkaisuja tarjoava yritys. Kotimaan valloitus on jo pitkällä ja kansainvälinen läpimurto valmisteilla yhdessä globaalisti toimivien kumppaniemme kanssa. Laatuumme voit luottaa.

toni

TONI RUOHONEN

Liiketoiminnan evankelista, perustajaosakas, FT

     

juha

JUHA SOIKKELI

Ratkaisujohtaja, perustajaosakas, KTM

   

PN-Synesa-3

PENTTI NAKARI

Datatiedeasiantuntija, perustajaosakas, FT

   

timo

TIMO AIRAKSINEN

Toimitusjohtaja, osakas, KTM

     

erkka

ERKKA NURMI

Tuotepäällikkö & tietosuojavastaava, osakas

     

Jokipii Antti

ANTTI JOKIPII

Teknologiajohtaja

   

Mäntymäki Teemu

TEEMU MÄNTYMÄKI

SaaS-palveluiden johtaja