Facebook LinkedIn Twitter Home Youtube
Yritys

Synesa Solutions on kotimainen vuonna 2015 perustettu yritys, taustalla vuonna 2004 alkanut tutkimustyö data- sekä prosessianalytiikan ja simuloinnin soveltamisesta sote-sektorilla.  Vuodesta 2018 Synesa on keskittynyt ohjelmistoliiketoimintaan ja kehittänyt eDromos®-ohjelmistosta joustavan ja skaalautuvan SaaS-version, jolloin ohjelmistotoiminnallisuus voidaan tarjota palveluna verkon välityksellä.  eDromos® on markkinoiden ainoa ohjelmistotuote integroituun palvelu- ja prosessimallinnukseen, simulointiin, tulevaisuuden skenariointiin sekä prosessien operatiivisen johdon tueksi. 

Yrityksemme nimi tulee muinaiskreikan sanasta synesi, joka tarkoittaa tiedon pohjalta syntyviä viisaita ratkaisuja ja viisautta. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat aidosti ymmärtää, seurata, kehittää ja johtaa palveluitaan sekä toimintaprosessejaan todennettavien hyötyjen aikaan saamiseksi, jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti. Ratkaisumme soveltuu hyödynnettäväksi kaikille tietointensiivisille toimialoille.  

Visionamme on olla älykkäästi ohjautuvien palveluiden ja prosessien edelläkävijä.  Visiomme merkitsee asiakkaillemme mahdollisuutta johtaa ja kehittää omia palveluitaan ja prosessejaan proaktiivisesti. eDromos® ohjelmistona tarjoaa tulevaisuudessa proaktiiviseen johtamiseen aivan uusia ominaisuuksia ennustavan analytiikan, koneoppimisen ja tekoälyn mahdollistamilla tavoilla. Tämä merkitsee asiakkaillemme mahdollisuutta optimoida omaa toimintaansa parhaan tulevaisuuteen orientoituvan näkymän perusteella sekä hakea ratkaisuja edessä oleviin haasteisiin järkevimmällä mahdollisella tavalla.


Missio

Palvelu- ja prosessiviisauden mahdollistaja

Visio

Älykkäästi ohjautuvien palveluiden ja prosessien edelläkävijä

Arvolupaus

Paremmin toimivat palvelut ja prosessit


Vankkaa osaamista monialaiselta tiimiltä

Tiimimme ja kumppaniverkostomme on muovautunut monialaiseksi. Asiantuntijamme ovat edelläkävijöitä prosessinlouhinnan ja –analyysin, simuloinnin sekä optimaalisten tuotantomallien soveltamisessa.  Tiimistämme ja neuvonantajistamme löytyy vankkaa osaamista ja kokemusta kansainvälisestä ohjelmisto-, palvelu- ja kasvuliiketoiminnasta.  

Kanssamme on helppo asioida ja laatumme voit luottaa. Ota yhteyttä: etunimi.sukunimi@synesa.com 

  • Antti KalliokoskiToimitusjohtaja
  • Toni RuohonenLiiketoimintajohtaja, FT
  • Pentti NakariDatatiedeasiantuntija, FT
  • Markku PykäläinenAdvisor, Teollisuus
  • Juha SoikkeliOsakas, KTM