Vuosi sitten julkaisimme onnistuneesti eDromos 2.0-ratkaisun. Tämä onnistuminen antoi ison kannustuksen jatkokehitykselle ja nyt voimmekin ylpeinä ilmoittaa, että eDromos 3.0 on julkaistu demokäyttöön! Uudistuneen eDromoksen suurin ero on siirtyminen työpöytäversiosta pilvipohjaiseksi ratkaisuksi. Lisäksi eDromos 3.0 tuo paljon uusia ominaisuuksia, jotka tehostavat asiakkaiden palveluiden ja prosessien kehittämistä jatkuvan parantamisen ja seurannan periaatteiden mukaisesti.

Noin vuosi sitten Synesan eDromos 2.0 näki päivänvalon, kun se lanseerattiin Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä Tampereella. Tuolloin julkaistussa versiossa käyttöliittymä koki kokonaisvaltaisen uudistuksen, ja prosessien louhinnan sekä analysoinnin toiminnallisuudet tuotiin helppokäyttöisessä muodossa asiakasorganisaatioiden käytettäväksi. Tämä ratkaisu toimi vielä työpöytäversiona ja sisälsi prosessien kuvaamiseen ja analysointiin liittyvät toiminnallisuudet sekä vaivattoman simulointiin viennin.  

Onnistunut lanseeraus antoi vahvistusta eDromoksen jatkokehitykselle ja mahdollisti panostamisen tuotekehitykseen entistä enemmän. “Viimeisen vuoden aikana tuotekehitystiimi on kasvanut ja osaaminen monipuolistunut. Tämän lisäksi tekemiseen on löytynyt hyvät käytänteet ja rutiinit. Kehitystyössä olemme aina tarvittavilta osin käyttäneet myös alihankintaa. Tämän kaiken ansiosta onnistuimme saavuttamaan asetetut tavoitteet suunnitellussa aikataulussa. Tästä kuuluu iso kiitos koko tuotekehitystiimille!”, iloitsee Synesan ratkaisujohtaja, Juha Soikkeli 

eDromos 3.0 tehokas pilvipohjainen ratkaisu 

Viimeisen vuoden aikana eDromos on kokenut merkittäviä uudistuksia. Voimme iloisina ilmoittaa, että olemme nyt julkaisseet eDromos 3.0-ratkaisun demokäyttöön! Suurin muutos uudistetussa versiossa on siirtyminen pilvipalveluympäristöön. Synesan eDromos 3.0 on ottanut valtavia kehitysaskeleita niin datan louhinnan kuin sen käsittelyn puolella. Prosessien automaattiseen kuvaamiseen ja analysointiin on tullut mukaan monia uusia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat entistä tehokkaamman prosessien toiminnan arvioinnin sekä ongelmakohtien tunnistamisen. Lisäksi jatkuvan seurannan mahdollistaviin toiminnallisuuksiin on tullut paljon uutta. Myös useamman eri tason “mitä jos”-analytiikka on sisällytetty uudistuneeseen eDromokseen. Tämä tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden kehittää omia palveluita ja prosesseja eri näkökulmat ja tasot huomioiden, jatkuvan kehittämisen ja seurannan periaatteiden mukaisesti.  

“Pilvipohjainen toteutus mahdollistaa entistä monipuolisemman käyttäjänhallinnan sekä skaalautuvuuden niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Jatkossa palvelu on saatavilla nopeasti, helposti ja vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelun käyttö voidaan toteuttaa hyvin monin eri tavoin. Tarvittaessa eDromos 3.0 voidaan asentaa esimerkiksi asiakkaan omaan ympäristöön.”, täydentää SaaS-palveluiden johtaja, Teemu Mäntymäki. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *