Synesan toimitus- ja kehitysjohtajana vuosina 2018-2020 toiminut Timo Airaksinen siirtyy operatiivisesta roolista yhtiön neuvonantajaksi. Timo jatkaa myös yhtenä yhtiön pääosakkaista.

”Tulin mukaan Synesan toimintaan tavoitteenani uudistaa yhtiön strategia ja saada yrityksessä kasvuvaihe käyntiin. Olennaisia peruspilareita olivat kasvurahoituksen kasaan juokseminen ja hyvän tiimin kasaaminen. Nämä loivat edellytyksen Synesan pitkäjänteiselle muuntautumiselle asiantuntijayrityksestä ohjelmistoyritykseksi. Matkan varrella Synesan eDromos on kehittynyt prototyyppivaiheessa olleesta työpöytäsovelluksesta SaaS-palveluksi, jonka kehityksestä vastaa osaava tiimi. Missioni ja visioni omasta osuudestani Synesan kasvupolulla on toteutunut ja nyt on luonteva hetki pienen sapattivapaan jälkeen ottaa katse kohti uusia haasteita operatiivisen tekemisen osalta – mitä ne sitten ovat, selviävät lähikuukausina”, Timo toteaa.

“Vuoden 2018 loppupuolella Synesa oli vielä asiantuntijayritys ja vasta suunnittelemassa ensi askelmia ohjelmistoliiketoiminnan osalta. Olimme 3,5 vuotta kehittäneet ohjelmistoratkaisuamme asiantuntijatyöstä saamallamme kassavirralla ja käytimme ratkaisua tuolloin pääasiassa oman asiantuntijatyömme tukivälineenä. Kun Timo tuli mukaan toimintaamme saimme nopeasti kirkastettua strategiset linjaukset, jotka mahdollistavat laadukkaan liiketoimintasuunnitelman tekemisen ja Synesan tarinan kehittymisen. Synesan tarina yhdistettynä eDromos-demoon vakuutti niin asiakkaamme, kuin useat rahoittajatkin”, kommentoi Toni Ruohonen, Synesan toimitusjohtaja ja perustajaosakas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *