Timo Airaksinen on liittynyt Synesan tiimiin kehitysjohtajana 1.11.2018. Hän tuo Synesaan vahvaa SOTE-sektorin ICT-liiketoiminnan kokemusta ja osaamista.

”SOTE-sektori on isossa murroksessa ja haasteita riittää niin toiminnan organisoinnin, johtamisen, kehittämisen kuin päivittämisen toiminnan tasoilla. Tiedolla johtaminen on tunnistettu isoksi menestystekijäksi haasteiden voittamisessa. Suomessa on käynnistynyt kansallisella tasolla useita tiedolla johtamisen hankekokonaisuuksia ja SOTE tiedolla johtaminen on merkittävä Sosiaali- ja terveysministeriön kohdistama kehittämisen osa-alue lähivuosille. Tämä kehitys tuottaa kansallisia ja maakunnallisia ratkaisuja sotesektorin toimijoille lähivuosien aikana. Tiedolla johtamisen ratkaisuille on kuitenkin akuutti tarve jo nyt, kun julkisen puolen järjestäjä- ja tuottajaorganisaatiot sekä yksityisen sektorin toimijat valmistautuvat maakunta- ja SOTE-uudistukseen. Synesan yli 10 vuoden tutkimustyön ja neljän vuoden yritystoiminnan kautta kehittämät tiedolla johtamisen, kehittämisen ja seurannan edelläkävijäratkaisut ovat valmiita käytettäväksi jo tänään niin SOTE-organisaatioille (rahoittajat, järjestäjät, tuottajat), kuin toimialan konsulttiyrityksille ja ICT-toimittajille. Oma kokemukseni ja osaamiseni täydentää Synesan osaamista ja olen erittäin motivoitunut ja innostunut päästessäni rakentamaan Synesan menestystarinaa yhdessä muun Synesan tiimin kanssa SOTE tiedolla johtamisen saralla”, Timo toteaa.

Timo on toiminut 20 vuotta ICT-alan johto- ja kehittämistehtävissä, joissa hänen vastuullaan on ollut ohjelmisto-, palvelu- ja konsultointiliiketoiminnan johtaminen, tuote- ja palvelukehitys, tiimien rakentaminen, projektien hallinta, myynti ja markkinointi. Timo on onnistuneesti vienyt läpi useita mittavia liiketoimintamallien ja palvelutuotteiden kehityshankkeita SOTE-sektorilla. Erityisenä vahvuusalueena Timolla on liiketoiminnan visiointi ja strategiatyö, tiimien rakentaminen ja projektien hallinta. Hän kykenee ymmärtämään asiakkaan tarpeen, ideoimaan tarpeeseen vastaavan ratkaisun, myymään ratkaisun sekä rakentamaan tiimin, joka kehittää ja käyttöönottaa ratkaisut menestykkäästi yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Ennen Synesaan siirtymistä Timo työskenteli 11-vuotta perustamassaan Salivirta & Partnersissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *