Teemu Mäntymäki liittyy Synesan tiimiin SaaS-palveluiden johtajana 9.12.2019 alkaen. Teemu ottaa vastuulleen eDromoksen siirtämisen edistykselliseksi pilvipalveluksi.

Synesalla on kasassa huipputiimi ja globaalisti uniikki ohjelmistoratkaisu eDromos, jota lähdemme nyt systemaattisesti siirtämään SaaS-palveluksi. Olen iloinen mahdollisuudesta päästä viemään uniikkia tuotetta saataville pilvipalveluna. Pienessä yrityksessä pääsee tekemään monipuolisia tehtäviä ja palvelut pystytään rakentamaan ketterästi alusta alkaen.”, iloitsee Teemu.

Teemu siirtyy Synesaan pörssiyhtiö Solteqista. Solteqissa Teemu toimi Azure-arkkitehtina ja vastasi yli 50 asiakkaan SaaS-palveluista. Teemun ydinosaamiseen kuuluu pilvipalveluarkkitehtuuri, Infrasructure As Code (IAC), ketterä ohjelmistokehitys sekä DevOps. Lisäksi Teemulla on vahva kokemus palveluiden tuottamisesta niin pilvestä kuin konesaliympäristöistä. Synesassa Teemu ottaa vastuulleen eDromoksen siirtämisen edistykselliseksi pilvipalveluksi. Tämä mahdollistaa Synesan ohjelmistoliiketoiminnan nopean skaalautumisen uusille toimialoille ja kansainvälisille markkinoille. 

Teemulla on yli 20 vuoden rautainen IT-alan kokemus ja osaaminen, joita hän on kasvattanut työskennellessään erilaisissa yrityksissä, startupeista pörssiyhtiöihin. Viimeiset viisi vuotta Teemu on pääasiassa keskittynyt rakentamaan menestyksekkäästi operatiivisia SaaS-palveluita.

Teemulla on jalat tukevasti maassa ja pää (sekä vähintään toinen käsi) pilvessä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *