timo_photo_b

Timo on KTM (Tietojärjestelmätiede) ja Synesan kehitys-, myynti- ja markkinointijohtaja. Timon vastuulla on Synesan muuntautuminen asiantuntijayrityksestä vakavasti otettavaksi ohjelmistoliiketoiminnan peluriksi sote-kentällä. Kehitysvastuun lisäksi Timo vastaa yrityksen myynnistä ja markkinoinnista.

Ota yhteyttä

Puhelin 040 573 9901

Sähköposti timo.airaksinen@synesa.com

Vahvuudet omin sanoin

Vahvuuksiani ovat liiketoiminnan visiointi ja strategiatyö, tiimien rakentaminen ja projektien hallinta. Kykenen ymmärtämään asiakkaan tarpeen, ideoimaan tarpeeseen vastaavan ratkaisun, myymään ratkaisun sekä rakentamaan tiimin, joka kehittää ja käyttöönottaa ratkaisut menestykkäästi yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Motivoidun...

Haasteellisten tilanteiden haltuun ottaminen ja kestävien ratkaisujen löytäminen niihin ovat tilanteita, joissa tunnen erityistä intohimoa työhöni. Viihdyn työssä, jossa kehittämistoiminnalla pystytään oikeasti tuottamaan merkittävää lisäarvoa kehittämisen kohteeseen.

Synesan ratkaisujen mahdollistama faktapohjainen nykytilan analyysi yhdistettynä simuloinnin mahdollisuuksiin mahdollistaa asiakkaidemme johtamiseen, kehittämiseen ja toiminnan seuraamiseen aivan uudenlaisia ratkaisuja ja lisäarvoa, mitä on ilo ja kunnia olla markkinoimassa ja myymässä asiakkaillemme.