Synesa hankki 100 lippua Kummit Live: Elastinen hyväntekeväisyyskeikalle. Keikka järjestetään tänään lauantaina 16.5.2020. Tapahtuman tuotot kohdennetaan kokonaisuudessaan Kummien työhön lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi. Syksyllä 2020 HUS:n lasten- ja nuorisopsykiatriassa käynnistetään Kummien rahoittamana Cool Kids -hanke, jossa erikoissairaanhoidon osaaminen ja tehokas, näyttöön perustuva ahdistuneisuushäiriöiden hoito-ohjelma tuodaan peruspalvelutasolle – kouluihin. 

“Hienoa olla mukana tukemassa tärkeää työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin kehittämiseksi. Me Synesalla olemme iloisia, kun voimme piristää sadan perheen lauantai-iltaa Kummien järjestämällä virtuaalikeikalla.”, iloitsee Synesan viestintäasiantuntija, Eveliina Ventilä.

Synesa on lahjoittanut lippuja myös omille sosiaali- ja terveydenhuoltoalan asiakkailleen. He ovat välittäneet lippuja eteenpäin erityissairaanhoidon piirissä oleville lapsille ja nuorille. Kiitos Lapin sairaanhoitopiiri, Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä sekä Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut lippujen välittämisestä niitä tarvitseville! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *