Synesa on saanut syksyn aikana vahvistusta joukkoonsa uusien sijoittajaosakkaiden muodossa. Nyt esittelyvuorossa​ ​liiketoiminnan johtamisen ammattilainen – Tapani Kyrki!

Tapani Kyrki

Tapani Kyrki vaikuttaa liiketoimintajohtajana Silmäasemalla sekä sijoittajana Synesalla.

Kuka on Tapani Kyrki?

Tapani omaa monipuolisen historian hyvinvointi- ja terveyssektorilta ja koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri. Tapani omaa ​vahvaa asiantuntijuutta muutosjohtamisesta, strategian kehittämisestä sekä palveluiden tuotteistamisesta ja -konseptoinnista​. ​Aikaisemmin Tapani on työskennellyt johtotehtävissä mm. Ifillä ja Terveystalolla. Sijoittajan roolissa Tapani on ollut mukana muutamassa kasvuyrityksessä ennen Synesaa. Nyt Tapani vaikuttaa liiketoimintajohtajana Silmäasemalla sekä sijoittajana Synesalla.

Mitä osaamista Tapani tuo Synesaan?

Synesan tarinassa Tapani tarjoaa tukea palveluiden konseptoinnista jatkuvan parantamisen ja kehittämisen johtamiseen. Tapania kiinnostaa yrityksen suorituskyvyn kehittäminen niin, että myynti, kannattavuus, henkilöstötyytyväisyys ja asiakaskokemuksen laatu ovat tasapainossa. Erityisosaaminen Tapanilla painottuu palveluiden konseptointiin ja tuotteistamiseen sekä jatkuvan parantamisen ja kehittämisen johtamiseen, niin yritys- kuin konsernitasolla. Lisäksi Tapanin monipuolinen historia tuo tietoa ja kyvykkyyttä Synesalle eri toimialojen tarpeista ja toimintatavoista.

Miten Tapanista tuli osa Synesan tarinaa?

Synesan nykyinen kaupallinen johtaja Pekka Manninen ja Tapani omaavat yhteisen työhistorian Terveystalolta. Aikaisemman yhteisen työhistorian perusteella Pekka tunnisti Tapanin osaamisen kohtaavan Synesan tarpeiden kanssa ja otti yhteyttä Tapaniin. Näin keskustelu avattiin, niin jatkuvan kehittämisen ja parantamisen kuin sijoittamisen näkökulmasta. Yhteinen synergia löydettiin ja yhteistyö oli valmis alkamaan.

Mikä Synesassa kiehtoo Tapania?

Tapania kiehtoo Synesassa vahva asiantuntijaosaaminen, sekä kehitettyjen ratkaisujen potentiaali. Lisäksi Tapani pystyy tuomaan konkreettista tukea palvelun tuotteistamiseen sekä jatkuvan parantamisen ja kehittämisen osa-alueille.

“Synesan osaamisen ja ratkaisun kova ydin on mielestäni kiehtova ja kehittämällä yrityksen tarjoomaa, tuotteistusta ja toimintaa, meillä on loistavat mahdollisuudet tuottaa ainutlaatuinen tiedolla johtamisen ratkaisu. Synesan ratkaisu tuottaa sekä visualisoi kokonaisvaltaisen kuvan asiakkaan olemassa olevista prosesseista ja näin mahdollistaa prosessien jatkuvan analysoinnin, kehittämisen ja seurannan. Tälle ratkaisulle on kysyntää toimiala- ja yritysmuoto riippumattomasti niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.”, lisää Tapani.

Mitä odotuksia yhteisestä taipaleesta Synesan kanssa?

Odotukset yhteisestä taipaleesta ovat korkealla. Synesan vahvasti kiihtyvä tahti niin liikevaihdon, kannattavuuden kuin osaamisen osalta luovat tukevan perustan menestystarinan rakentamiselle. Tapani haluaa yhdessä Synesan kanssa varmistaa, että vauhdista huolimatta, jokaiselle asiakkaalle, jokaisessa projektissa tullaan tuottamaan erinomainen lopputulema.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *