Kuten aikaisemmin tiedotimme, Synesa on saanut vahvistusta joukkoonsa uusien sijoittajaosakkaiden muodossa. Nyt esittelyvuorossa johtamisen ammattilainen – Katrina Harjuhahto-Madetoja! Katrina liittyi Synesan tiimiin sijoittajaosakkaaksi. Osakkuuden lisäksi Katrina hyppää mukaan Synesan operatiiviseen toimintaan johtavan konsultin roolissa. 

Kuka on Katrina Harjuhahto-Madetoja? 

Katrina tunnetaan suomalaisena johtajana ja yhteiskunnallisena vaikuttajana. Katrina on menestynyt erilaisissa johtamis- ja kehittämistehtävissä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla sekä yrittäjänä. Koulutukseltaan Katrina on kauppatieteiden maisteri ja hän on toiminut muun muassa Etevan ja FCG Koulutus ja konsultointi Oy:n toimitusjohtajana, hallituksen tietoyhteiskuntaohjelman johtajana sekä tietoyhteiskuntaneuvoston pääsihteerinä. Hän on myös Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin HUS:n ja Orton Oy:n hallituksen jäsen. Lisäksi Tietotekniikan liitto nimitti Katrinan vuoden tietotekniikkavaikuttajaksi vuonna 2006 ja hänet on valittu myös Kuntasektorin Vuoden Vaikuttajaksi 2005. 

Mitä osaamista Katrina tuo Synesaan? 

Katrinan monipuolinen kokemus johtamis- ja kehittämistehtävistä tekevät hänestä aidon johtamisen ammattilaisen. Katrinan vahvuudet löytyvät digitalisaatiosta, liiketoiminnan kehittämisestä ja strategisesta johtamisesta. Lisäksi Katrina tuntee julkisen sektorin toiminnan ja pystyy näin tuomaan lisää tietoa ja kyvykkyyttä Synesaan. Osakkuuden lisäksi Katrina liittyy osaksi Synesan operatiivista toimintaa johtavan konsultin roolissa. 

Miten Katrinasta tuli osa Synesan tarinaa? 

Synesan rahoitusasiantuntijana toimiva Jussi Muurikainen otti Katrinaan yhteyttä eräänä syksyisenä sunnuntaina. Puhelu johti tapaamiseen toimitusjohtaja Timo Airaksisen ja liiketoiminnan evankelistan Toni Ruohosen kanssa.  Tapaamisessa yhdistyivät vahva asiantuntijaosaaminen ja toisiaan täydentävät tekijät.  Näin Katrinasta tuli pian uusi sijoittajaosakas Synesaan. 

Mikä Synesassa kiehtoo Katrinaa? 

Katrinan työura on keskittynyt suuressa määrin sote-sektoriin, digitalisaatioon ja ICT:hen. Toisin sanoen, Katrina on ollut aitiopaikalla näkemässä ja tekemässä yhteiskuntaamme vaikuttavia läpimurtoja. Katrina näkeekin, että Synesan vahva asiantuntijaosaaminen mahdollistaa uusien läpimurtojen tekemisen näillä osa-alueilla. 

“Valtakunnallisesta sote-uudistuksesta on käynnistynyt viides tuotantokausi, ja yhteiskuntamme haasteet tulevat vain kasvamaan seuraavien vuosikymmenten aikana. Ikärakenteen muutos on yksi vaikuttavista tekijöistä ja tulemme tarvitsemaan uudenlaista ajattelua, toisin tekemistä, digitalisaation aitoa hyödyntämistä sekä vahvaa tiedolla johtamista. Suomi tarvitsee uusia työpaikkoja, vientiä, lisää tuottavuutta sekä julkisten palvelujen vaikuttavuutta. Synesalla on erinomaiset valmiudet olla tukemassa näitä muutoksia.”, lisää Katrina. 

Mitä odotuksia yhteisestä taipaleesta Synesan kanssa? 

Myös Katrinalla, kuten meillä Synesallakin odotukset yhteisestä taipaleesta ovat korkealla. Katrinan  vuosien kokemus ja vahva asiantuntijaosaaminen edistää Synesan tavoitteita saavuttaa menestystä ei pelkästään Suomessa vaan kansainvälisellä tasolla. 

“Uskon ja toivon, että olemme luomassa uutta suomalaista menestystarinaa, joka mahdollistaa toiminnan tehokkuuden ja tuloksellisuuden kehittämisen niin sosiaali- ja terveydenhuoltosektorilla kuin muillakin toimialoilla kansalliselta tasolta kansainväliseen., kertoo Katrina. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *