Pekka Manninen liittyy Synesan tiimiin kaupallisena johtajana 1.10.2019. Pekka tuo Synesaan vahvaa sote-toimialan sekä yksityisen sektorin palveluliiketoiminnan ja ICT-liiketoiminnan kokemusta ja osaamista.

”Synesa on yritys, jonka taustalla on yli kymmenen vuoden tutkimus- ja kehittämistyö sekä vankkaa osaamista. Synesan eDromos on globaalisti uniikki tiedolla johtamisen, kehittämisen ja seurannan ohjelmistoratkaisu, eDromos tuo ratkaisun niin terveydenhuollon sektorille kuin muille tietointensiivisille toimialoille. Suomen sote-sekori on odottanut pitkään tiedolla johtamisen kokonaisvaltaista ratkaisua. Maaliskuussa 2019 hyväksytty tiedon toissijaisen käytön laki mahdollistaakin nyt sote-palveluissa syntyvän tiedon joustavan käytön kehittämistoiminnassa. Oma kokemukseni ja osaamiseni täydentää Synesan osaamista ja olen erittäin motivoitunut ja innostunut päästessäni rakentamaan Synesan menestystarinaa yhdessä muun Synesan tiimin kanssa Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla”, Pekka toteaa.

Pekka on toiminut pitkään ICT-alan johto- ja kehittämistehtävissä. Pekan vastuulla on ollut ohjelmisto-, palvelu- ja liiketoiminnan johtaminen sekä tuote- ja palvelukehitys. Pekan osaamisrepertuaariin kuuluu myös tiimien onnistunnut rakentaminen, projektin hallinta sekä myynti ja markkinointi.

Ennen Synesaan siirtymistä Pekka työskenteli reilut kuusi vuotta Terveystalossa liiketoimintajohtajana ja kaupallisena johtajana. Lisäksi Pekka toimi myyntijohtajana niin alueorganisaatiossa kuin valtakunnallisessa julkisen sektorin liiketoiminnassa. Ennen Terveystaloa Pekka kerrytti 19 vuoden ajan vankkaa osaamista Fujitsulla erilaisissa tehtävissä. Pekka vaikutti niin Suomen kuin pohjoismaiden organisaatioissa vastaten viimeiset viisi vuotta Fujitsun terveydenhuollon ICT-liiketoiminnasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *