Saimme vahvistusta Synesan joukkueeseen Lead UX Designerin muodossa. 1.4.2020 alkaen Pekka Vesala vastaa eDromoksen frontend-kehityksestä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. 

Pekka siirtyi Synesaan ohjelmistoyritys Qvantelista. Pekan ydinosaaminen perustuu frontend-kehittämisen lisäksi vahvaan UI/UX-osaamiseen.  Ohjelmistokehityksen lisäksi hän hallitsee graafisen suunnittelun sekä brändäyksen, ja näitä taitoja hän on harjoittanut myös freelancerina mm. eri markkinointitoimistoille. Pekan ammattitaito ja ymmärrys niin suuremman organisaation kuin pienemmän yrityksen kehityksestä ja liiketoiminnasta tekevät hänestä loistavan lisän Synesan kasvavaan joukkueeseen. 

Vapaa-ajallaan Pekka nauttii sali- ja pyöräilyharrastuksestaan. Lisäksi hän edistää DJ-taitojaan sekä kotipanimoharrastustaan, joista me muut Synesalaiset toivomme oppivamme lisää pian. Olemme innoissamme saadessamme Pekan mukaan toimintaan! 

“Kun Synesa tarjosi mahdollisuuden palata omille juurille ketterään projektityöskentelyyn pienessä yrityksessä ja hyvässä tiimissä, oli helppo vastata myöntävästi. eDromoksessa on ainekset kansainväliseen menestykseen, ja haluan olla osa tätä tarinaa. Tavoitteena on yksinkertaisesti tarjota käyttäjille markkinoiden paras käyttökokemus., iloitsee Pekka. 

Pekka ottaa vastuulleen Synesan eDromos-ratkaisun frontend-kehityksen. Tavoitteena on kehittää eDromoksen käytettävyyttä ja ominaisuuksia, loppukäyttäjien tarpeet huomioiden.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *