KPMG ja Synesa ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tuloksena pystytään tarjoamaan sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille ainutlaatuinen ratkaisu toiminnan jatkuvaan analysointiin, kehittämiseen, seurantaan sekä johtamiseen, niin isoissa kuin pienissä kehittämishankkeissa. 

KPMG tuntee sosiaali- ja terveydenhuollon rakenteisiin, palvelujärjestelmiin, toimintalogiikkaan ja talouteen liittyvät haasteet. Synesan eDromos-ratkaisu on kehitetty sosiaali- ja terveydenhuollon sektorin tarpeisiin. Sillä voidaan tuottaa visuaalinen ja kokonaisvaltainen kuva palveluprosessien nykytilasta asiakas- ja potilasvirta-analyysien avulla. Lisäksi eDromoksen simulointiominaisuudet mahdollistavat prosessien kehittämispotentiaalin tunnistamisen. 

“Sosiaali- ja terveydenhuollon prosessien kehittäminen vaatii sekä vahvaa substanssiosaamista että innovatiivisia ratkaisuja tiedon hyödyntämiseen. KPMG:n vahva asiantuntemus sosiaali- ja terveydenhuollon rakenteista, toimintalogiikasta ja talouden tarkastelusta tarjoaa asiakkaillemme tärkeän tuen ratkaisumme hyödyntämiseen prosessien kehittämisessä ja muutosten jalkauttamisessa.”, kertoo Timo Airaksinen Synesalta. 

“Keskeisenä tekijänä toiminnan tarkastelussa ja jatkuvassa kehittämisessä on tiedon monipuolinen hyödyntäminen. Yhteistyö Synesan kanssa vahvistaa tätä osa-aluetta KPMG:llä tarjoamalla innovatiivisen ratkaisun toiminnan ja prosessien tietopohjaiseen tarkasteluun, kehittämiseen ja seurantaan”, täydentää Juha Sutelainen KPMG:ltä. 

Yhdessä KPMG ja Synesa tarjoavat ainutlaatuisen kokonaisuuden toiminnan jatkuvaan analysointiin, kehittämiseen, seurantaan sekä johtamiseen. Yhteistyöllä mahdollistetaan sosiaali- ja terveydenhuollon sektorille ainutlaatuinen ratkaisu niin isoihin kuin pieniin kehittämishankkeisiin. 

Lisätietoa: 

KPMG Oy Ab
Juha Sutelainen, Senior Manager
+358 40 554 1906
juha.sutelainen@kpmg.fi

Synesa Solutions Oy
Timo Airaksinen, toimitusjohtaja
+358 40 573 9901
timo.airaksinen@synesa.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *