Jussi Muurikainen toimii rahoitusasiantuntijana Synesalle

Jussi Muurikainen on ollut perustajana, neuvonantajana ja omistajana useissa kotimaisissa startup-yrityksissä. Nyt Muurikainen on keskittynyt palvelemaan kasvuhaluisia yrityksiä rahoitusasiantuntijana.  Olemme saaneet Jussin mukaan edistämään Synesan kasvua.  

Kestävät yhteistyökumppanimallit mahdollistavat Synesan kasvun. Rautaisen rahoitusasiantuntijuuden lisäksi Jussi tuo saataville uransa aikana kasvatetun verkoston, jota Synesa pystyy hyödyntämään niin sijoittajien kuin yhteistyökumppanuuksien saavuttamiseksi.  Jussi tarjoaa verkostoaan myös kansainvälisen kasvun mahdollistamiseksi. Lisäksi Jussi edistää Synesan tavoitetta kehittää Synesan nopeasti skaalautuvaa SaaS-liiketoimintamallia. 

“Synesan eDromoksella on potentiaalia monille toimialoille, koska se on rakennettu taipumaan monimutkaisten datalähteiden parissa. Synesa pystyy tarjoamaan erittäin edistyksellisen palvelun myös yksinkertaisempien palveluprosessien kehitykseen.  Synesalla on valtava kansainvälinen potentiaali ja yhteiskunnallinen merkitys, sillä erityisesti sote-sektorilla on huomattu, että tehokkuutta on kasvatettava ja palveluprosessien laatua parannettava.  Sote-sektorin lisäksi pankki-, vakuutus- ja eläkeyhtiöt ovat potentiaalisia kasvun ja skaalautumisen suuntia Synesalle.”, toteaa Jussi. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *