Synesa Solutions Oy on vuonna 2015 perustettu ohjelmistoyritys (Jyväskylän yliopiston spin-off), jonka taustalla on vuonna 2004 alkanut tutkimustyö data-/prosessi-analytiikan sekä simuloinnin soveltamisesta sote-sektorilla. Asiantuntijamme ovat edelläkävijöitä data-/prosessien louhinnan ja –analyysin, simuloinnin ja optimaalisten tuotantomallien soveltamisessa. Visionamme on olla maailman johtava sote-sektorin tiedolla johtamisen, kehittämisen ja seurannan ohjelmistoratkaisuja tarjoava yritys.

Synesan arvolupauksena on viisauden sekä kokonaisvaltaisen ja jatkuvan tuloksellisuuden kehittymisen mahdollistaminen. Synesan arvot ovat:

  • Viisauden mahdollistaminen. Kaikkea tekemistämme ohjaa selkeän lisäarvon – viisauden ja viisaiden ratkaisujen mahdollistaminen – oivalluttamalla ihmisiä ja organisaatioita faktojen, visuaalisuuden, tilastojen ja simuloinnin keinoin.
  • Asiakaslähtöisyys. Kuulemme, ymmärrämme ja autamme asiakkaitamme. Palvelujemme toimittamista ja kehittämistä ohjaavat asiakkaidemme aidot tarpeet. Palvelumme mahdollistavat asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden huomioimisen.
  • Avoimuus ja luotettavuus. Toimintamme perustuu avoimuuteen ja luotettavuuteen. Ratkaisujemme tuloksena toiminta tuodaan läpinäkyväksi perustuen faktoihin, ja jonka laatuun voi luottaa.
  • Kokonaisvaltainen ja jatkuva kehitys. Kehitämme jatkuvasti asiakas- ja kumppanisuhteitamme, palvelujamme ja kyvykkyyksiämme hyödyntäen viisaasti ja pragmaattisesti asiakaskokemuksia ja -tarpeita sekä valideja tutkimustuloksia ja markkinatietoa.

Synesan määrätietoinen ja viisas matka johtavaksi tiedolla johtamisen, kehittämisen ja seurannan ohjelmistopalvelua tuottavaksi ratkaisutoimittajaksi kiihtyy entisestään. Voimakkaan kasvun mahdollistamiseksi haemme kahta uutta vahvistusta avainhenkilöiksi pelaamaan mielenkiintoista oppimispeliä yhteistyössä asiakkaidemme, kumppaneidemme ja Synesan joukkueen kanssa!

Vahvistuksen numero 1 pelitaitojen avainsanoja ovat:

  • rohkeus heittäytyä haasteelliseen oppimispeliin ja nopea oppimiskyky, vaikuttavuus, laatu, tehokkuus, vastuullisuus, sote (substanssi ja digitalisaatio), toiminnan kehittäminen, tiedolla johtaminen ja kehittäminen, prosessit, simulointi, tietomalli ja kansainvälisyys

Vahvistuksen numero 2 pelitaitojen avainsanoja ovat:

  • rohkeus heittäytyä haasteelliseen oppimispeliin ja nopea oppimiskyky, tekoäly ja koneoppiminen, softakehitys ketterillä menetelmillä, SaaS, T&K (ja sote)

Mikäli arvomme, intohimosi ja roolien avainsanat kolahtivat kohdallasi, ole rohkeasti yhteydessä meihin lähettämällä vapaamuotoinen hakemus! Keskustellaan ja arvioidaan yhdessä sen perusteella, olisitko juuri sinä se henkilö, jonka oikea paikka jo lähitulevaisuudessa olisi olla osa Synesan joukkuetta.

Lisätietoja Synesasta ja ohjelmistoratkaisustamme eDromoksesta löytyy www-sivuiltamme 

Hakemukset ja yhteydenotot: Timo Airaksinen, timo.airaksinen@synesa.com

Tervetuloa vaikuttavalle matkalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *