Synesa Solutions Oy on vuonna 2015 perustettu ohjelmistoyritys (Jyväskylän yliopiston spin-off), jonka taustalla on vuonna 2004 alkanut tutkimustyö data-/prosessi-analytiikan sekä simuloinnin soveltamisesta sote-sektorilla. Asiantuntijamme ovat edelläkävijöitä data-/prosessien louhinnan ja -analyysin, simuloinnin ja optimaalisten tuotantomallien soveltamisessa. Visionamme on olla maailman johtava tiedolla johtamisen, kehittämisen ja seurannan ohjelmistoratkaisuja tarjoava yritys.

Synesan arvolupauksena on viisauden sekä kokonaisvaltaisen ja jatkuvan tuloksellisuuden kehittymisen mahdollistaminen. Synesan arvot ovat:

  • Viisauden mahdollistaminen. Kaikkea tekemistämme ohjaa selkeän lisäarvon – viisauden ja viisaiden ratkaisujen mahdollistaminen – oivalluttamalla ihmisiä ja organisaatioita faktojen, visuaalisuuden, tilastojen ja simuloinnin keinoin.
  • Asiakaslähtöisyys. Kuulemme, ymmärrämme ja autamme asiakkaitamme. Palvelujemme toimittamista ja kehittämistä ohjaavat asiakkaidemme aidot tarpeet. Palvelumme mahdollistavat asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden huomioimisen.
  • Avoimuus ja luotettavuus. Toimintamme perustuu avoimuuteen ja luotettavuuteen. Ratkaisujemme tuloksena toiminta tuodaan läpinäkyväksi perustuen faktoihin, ja jonka laatuun voi luottaa.
  • Kokonaisvaltainen ja jatkuva kehitys. Kehitämme jatkuvasti asiakas- ja kumppanisuhteitamme, palvelujamme ja kyvykkyyksiämme hyödyntäen viisaasti ja pragmaattisesti asiakaskokemuksia ja -tarpeita sekä valideja tutkimustuloksia ja markkinatietoa.
  • Nöyryys ja sitoutuneisuus. Olemme kaikessa tekemisessämme nöyriä ja sitoutuneita työskentelemään tavoitteellisesti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Synesan määrätietoinen ja viisas matka johtavaksi tiedolla johtamisen, kehittämisen ja seurannan ohjelmistopalvelua tuottavaksi ratkaisutoimittajaksi kiihtyy entisestään. Voimakkaan kasvun mahdollistamiseksi haemme vahvistusta uudeksi avainhenkilöksi pelaamaan mielenkiintoista oppimispeliä yhteistyössä asiakkaidemme, kumppaneidemme ja Synesan joukkueen kanssa!

Vahvistuksen pelitaitojen avainsanoja ovat: rohkeus heittäytyä haasteelliseen oppimispeliin ja nopea oppimiskyky, kokonaisarkkitehtuuri (erityisesti sote-sektorilla), tuotekehitys, prosessit ja tietomallit.

Mikäli arvomme, intohimosi ja roolien avainsanat kolahtivat kohdallasi, ole rohkeasti yhteydessä meihin lähettämällä vapaamuotoinen hakemus! Keskustellaan ja arvioidaan yhdessä sen perusteella, olisitko juuri sinä se henkilö, jonka oikea paikka jo lähitulevaisuudessa olisi olla osa Synesan joukkuetta.

Lisätietoja Synesasta ja ohjelmistoratkaisustamme eDromoksesta löytyy www-sivuiltamme.

Hakemukset ja yhteydenotot: Timo Airaksinen, timo.airaksinen@synesa.com

Tervetuloa vaikuttavalle matkalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *