Erkka Nurmi on liittynyt Synesan tiimiin tuotepäällikkönä 1.1.2019. Hän tuo Synesaan vahvaa SOTE-sektorin ohjelmistokehityksen osaamista.

”Synesalla on todella lupaavat tuotteet ja maailmanluokan osaamisella varustettu tiimi. Näillä on hyvä lähteä luomaan lisäarvoa SOTE-palveluiden tuottajille ja käyttäjille. Käynnissä olevien uudistusten myötä meille tarjoutuu mahdollisuus auttaa laajaa asiakaskuntaa tietopohjaisten ratkaisujen tekemisessä sekä hallinnossa, että varsinaisessa hoito- ja huoltotoiminnassa. On hienoa, että pääsen kehittämään tuotteita, joihin uskon ja jotka auttavat ihmisiä”, Erkka toteaa.
Erkka on toiminut aiemmin tutkimus-, ohjelmointi- ja projektinhallintatehtävissä, joissa hän on keskittynyt erityisesti SOTE-alan arkkitehtuuriin, hoitoprosesseihin ja läpimurtoteknologioihin. Synesassa Erkka ottaa vastuulleen Synesan eDromos tuoteperheen kehityksen tuotepäällikön roolissa.
Ennen Synesaan siirtymistä Erkka työskenteli Kustannus Oy Duodecimissa osallistuen mm. Mallihoitosuunnitelmien tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *