Citrus Solutions ja Synesa Solutions ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on tuottaa jatkuva palvelujen ja prosessien kehittämispalvelu.  

“Yhteisen asiakaskuntamme taloudelliset ja toiminnalliset haasteet ovat merkittäviä. Yhteistyöllä pystymme tarjoamaan asiakkaille kustannussäästöjä, resurssien parempaa hallintaa sekä palvelujen ja prosessien kehittämistä olemassa olevaan dataan pohjautuen.”, toteaa Pekka Manninen Synesalta. 

Citruksen kannalta Synesan eDromos ratkaisu tuo kaivatun lisän tietojohtamisen palveluihimme. Yhteistyö vahvistaa molempien asiantuntijuutta ja teknologiakyvykkyyttä tietojohtamisessa”, lisää Olli Nylander Citrukselta. 

Tavoitteena on kehittää jatkuva palvelujen ja prosessien kehittämispalvelu eDromoksen avulla, jonka ansiosta asiakas pystyy mittaamaan ja parantamaan palvelujensa ja toimintaprosessiensa laatua, vaikuttavuutta, tuottavuutta ja vastuullisuutta. Yhteistyöllä mahdollistetaan tehokas lähestymistapa, jonka ansiosta kaikki palvelujen ja prosessien kehittämistyöhön osallistuvat voivat aidosti ymmärtää, seurata ja kehittää palvelujaan ja toimintaprosessejaan jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *