Antti Jokipii on liittynyt Synesan tiimiin teknologiajohtajana 22.10.2019! Antti tuo Synesaan vahvaa yli 20 vuoden ohjelmistokehityksen osaamista.

”Synesalla on todella lupaavat tuotteet ja maailmanluokan osaamisella varustettu tiimi. Näillä on hyvä lähteä luomaan lisäarvoa niin sote-palveluiden järjestäjille, tuottajille, käyttäjille kuin muidenkin toimialojen asiakkaille. Käynnissä olevien uudistusten myötä meille tarjoutuu mahdollisuus auttaa laajaa asiakaskuntaa tietopohjaisten prosessiviisauden ratkaisujen tekemisessä, joiden tiedämme parantavan asiakkaidemme tuottavuutta nopealla aikavälillä ja samalla palveluiden vaikuttavuutta sekä laatua. On hienoa, että pääsen kehittämään tuotteita, joihin uskon ja jotka auttavat ihmisiä”, Antti toteaa. 

Antti omaa yli 20 vuoden asiantuntijuuden ohjelmistokehityksestä ja ennen Synesaan siirtymistä Antti on työskennellyt teknologiajohtajana mm. Advanced Data Analytics Oy:ssä, Music.Info Oy:ssä ja Republica Oy:ssä. Monipuoliset vahvuudet ovat karttuneet ohjelmoinnin, järjestelmäarkkitehtuuriin ja projektinhallinnan parissa, joissa Antti on keskittynyt kokonaisvaltaisten ohjelmistoratkaisujen onnistuneeseen kehitykseen. Synesassa Antti ottaa vastuulleen Synesan eDromos tuoteperheen kehityksen teknologiajohtajan roolissa. Antti laittaa kädet saveen osallistuen ratkaisun back-end ja front-end puolten kehitykseen ja on ratkaisevia avainhenkilöitä, kun eDromoksesta jalostetaan kokonaisvaltainen SaaS-ratkaisu. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *