Henkilökuva: Synesan hallituksen puheenjohtaja Repe Harmanen 

Tunnetko jo Repe Harmasen? Repe Harmanen toimii Synesa Solutions Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja on niin rahoituksen, kansainvälistymisen, liiketoiminnan kehittämisen kuin digitaalisten ratkaisuiden harjaantunut asiantuntija. Tutustu Repeen nyt! 
Lue lisää

Synesan ratkaisulla selvitetään, kuinka palveluita voidaan tuottaa entistä tuloksellisemmin Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymässä 

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä ja Synesa aloittivat yhteistyön maaliskuussa 2020. Yhteistyön tavoitteena on tarkastella sosiaali- ja terveydenhuollon tiettyjen palveluiden ja prosessien nykytilaa sekä testata erilaisten skenaarioiden avulla, kuinka hoitopolkujen laatuun, vaikuttavuuteen ja tuottavuuteen pystytään vaikuttamaan. 
Lue lisää

NIMITYSUUTINEN: Tuomas Eteläpelto aloitti uutena ohjelmistokehittäjänä 

Tuomas Eteläpelto aloitti  Synesan joukkueessa uutena ohjelmistokehittäjänä 14.5.2020. Lue koko nimitysuutinen!
Lue lisää

Synesa on mukana tukemassa Kummien toimintaa 

Synesa hankki 100 lippua Kummit Live: Elastinen hyväntekeväisyyskeikalle. Tapahtuman tuotot kohdennetaan kokonaisuudessaan Kummien työhön lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi. Syksyllä 2020 HUS:n lasten- ja nuorisopsykiatriassa käynnistetään Kummien rahoittamana Cool Kids -hanke, jossa erikoissairaanhoidon osaaminen ja tehokas, näyttöön perustuva ahdistuneisuushäiriöiden hoito-ohjelma tuodaan peruspalvelutasolle – kouluihin. 
Lue lisää